Városgazdálkodási közszolgálat

A Városgazdálkodási osztály tevékenysége nagyon változatos, leginkább egy háziasszony tennivalóihoz hasonlít. Megvannak a betervezhető, előrelátható feladatok, amelyek közé befurakodnak a sürgős halaszthatatlan teendők.

Évi tervezett feladatok a játszóterek tavaszi nagyobb, átfogóbb és havonta szükségszerinti javítása, forgalmi- és utcanévtáblák periodikus cseréje, karbantartása, javítása, parkolásgátló oszlopok, kerítések gyártása, felszerelése, utcai bútorzatok, parkok faelemeinek éves javítása, festése, rendezvények (városnapok, hóvégi vásárok, civil szervezetek által szervezettek stb.) „bebútorozása” a szervezők igényei szerint, a hivatal alintézményeinek anyagok szállításában nyújtott segítségek. A polgármesteri hivatal tevékenységéhez szükséges járművek biztosítása.

A beugró tennivalók listája nagyon hosszú és folyamatosan bővülő: az úttestre véletlenszerűen kiömlő festék feltakarításától, az egyedülálló hozzátartozó nélküli személy eltemetésén keresztül az úttesten csattogó aknatető javításáig.

Hogyan módosítsam?

  • Növeld az összeget, ha véleményed szerint ezen a területen a korábbi évekhez képest javulást kellene elérni.
  • Csökkentsd az összeget, ha véleményed szerint ez az összeg túl sok erre a célra.

Többet akarok tudni